Gebruikersaccount

Kies als inlognaam gewoon uw eigen volledige naam, bestaande uit voornaam, tussenvoegsels en achternaam.
Account-informatie
Gebruik: letters, cijfers, spatie, punt, koppelteken of onderstrepingsteken.
Geef een geldig e-mailadres op. Alle e-mails van het systeem zullen naar dit adres verzonden worden. Het e-mailadres wordt niet openbaar gemaakt en wordt alleen gebruikt als u een nieuw wachtwoord wilt aanvragen of als u nieuws of herinneringen via e-mail wilt ontvangen.
Typt u alstublieft uw emailadres ter verificatie in.
Locaties
Locatie #1
bijvoorbeeld: Janssen bv, Bruna of Uitmarkt
Locatie #2
bijvoorbeeld: Janssen bv, Bruna of Uitmarkt
Locatie #3
bijvoorbeeld: Janssen bv, Bruna of Uitmarkt
Vraag rol aan
1. Persoonlijke Informatie
Dit veld is niet openbaar. De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
Uw adres incl. huisnummer De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
2. Organisatie informatie
Wat is uw bedrijfsnaam of naam waaronder u werkt?
Bedrijslogo
Plaats hier uw eigen logo of dat van de organisatie met wie het meeste samenwerkt. Gebruik PNG, gaat beter dan JPG. En het logo word automatische geschaald naar 100x100 pixels.
Waar is uw cursuslocatie?
Uw website link, inclusief http:// ervoor anders werkt de verwijzing niet goed.
Vertel hier wat meer over uw bedrijsfactiviteiten.
3. Soort GPS activiteiten
Activiteiten zoals hardlopen, racefietsen en mountainbiken, waarbij ook training een onderdeel is. Is de training niet het doel, dan valt het onder Outdoor.
Denk hier aan wandelen, fietsen, bergbeklimmen, paardrijden, mennen, wandelen met de hond, kanoën, roeien, skiën, langlaufen en alle andere buitenactiviteiten die we uitoefenen, waarbij we alleen gebruik maken van onze eigen spierkracht en die van dieren. (Elektrische fiets is op het randje (ja dus)).
Gemotoriseerd voortbewegen op scooter, motor, auto, cabrio en camper over verharde wegen.
Off-road rijden met voertuigen zoals motor, quad, 4x4, 6x6, etc.
Denk hierbij aan Parapenten, Deltavliegen, zweefvliegen, etc.
Varen in de algemene zin, uitgaande van zeil of gemotoriseerde vaartuigen waarvoor een vaarbewijs noodzakelijk is.
Activiteiten voor cursisten, waarbij de Computer (Windows of Mac) centraal staat om GPS gegevens te laden, te maken, aan te passen, internet routes, tracks, downloads, etc.
Gebruiksvoorwaarden

De beheerders en moderators van deze website zullen proberen ongewenst materiaal zo snel mogelijk te verwijderen van de site. Het is echter onmogelijk om ieder bericht te controleren. Door in te stemmen met de voorwaarden erken je dat alle berichten op deze website de meningen en gezichtspunten van de gebruikers zijn en niet van de beheerders, moderators of webmaster (behalve bij de berichten die door deze mensen geplaatst zijn). GPS Collectief kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

 

Je geeft verder aan dat je geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, bedreigende, seksueel-georiënteerde berichten plaatst. Verder dien je je te houden aan de van toepassing zijnde wetten en regels. Als je je niet houdt aan deze voorwaarden of aanwijzingen van het beheer niet volgt, kun je meteen en permanent verbannen worden en zal eventueel je service provider op de hoogte worden gesteld van je gedrag. Het IP-adres van je computer wordt bij ieder bericht opgeslagen om het beheer van de site te vereenvoudigen. Verder bewaart het systeem cookies op jouw computer. Deze cookies bevatten geen gebruikersinformatie die in het profiel opgegeven wordt. Door deze voorwaarden te accepteren stem je ermee in dat bovenstaande gegevens bijgehouden worden. Deze informatie zal niet bekend worden gemaakt aan derden zonder jouw toestemming. Het beheer van de site is niet aansprakelijk voor hackpogingen die het gevolg zijn van het eventueel bekend worden van deze informatie.

 

Het beheer van de site heeft het recht alle berichten te verwijderen, bewerken, verplaatsen en hebben het recht onderwerpen en forums te sluiten op het moment dat zij dit passend vinden. Het e-mailadres dat je opgeeft wordt alleen gebrukt voor het bevestigen van je account en wachtwoord en voor het verzenden van een nieuw wachtwoord als je je wachtwoord vergeet.

 

Verversen Geef de karakters in die u in de afbeelding ziet. Neem de tekens uit het bovenstaande figuur over. Wanneer de tekens niet duidelijk zijn, kunt u het formulier verzenden om een nieuw figuur weer te geven. De tekens zijn niet hoofdlettergevoelig.  Switch to audio verification.