Voorstellen.

Ik ben Roy van Dijk, eigenaar/ hoofd instructeur van GPSoutdoor.

 

 

GPSoutdoor is een parttime/ eenmansbedrijf dat ik run naast mijn fulltime functie als docent vliegtuigtechniek bij de Koninklijke Luchtmacht.

 

In 2005 ben ik via Juventa in de Belgische Ardennen in contact gekomen met de GPS. Direct na terugkomst heb ik voor mijn verjaardag een Garmin Etrex Euro gekregen en ben ik fanatiek gaan Geocachen. Bij www.geocaching.nl sta ik bekent als Team PC7.

Het voordeel van geocachen is dat mijn dochter (toen 5) veel in de natuur kwam en dat je bijna altijd op mooie, onbekende stukken natuur uitkomt.

 

Door het vele gebruik van de GPS leer je veel over de mogelijkheden van een GPS en ontdek je ook de gebreken van een GPS. Daarom heb ik na twee jaar mijn Garmin gpsmap 60Cx aangeschaft en ben ik nu in de weer met een Garmin Oregon 450.

 

Omdat ik iets met de GPS wilde gaan doen, ben ik hoofd instructeur geworden bij Wave-events in Roosendaal. Wave-events organiseert bedrijfsuitstapjes in bourgondische steden in heel Europa waarbij de klant in groepjes, met behulp van de GPS, navigeert en opdrachten uitvoert.

Dit is erg leuk om te doen en voorlopig blijf ik Wave-events in drukke tijden helpen.

 

Ik heb GPSoutdoor in 2010 opgericht omdat er toen géén goede GPS cursussen werden verzorgd in West- Brabant en Zeeland.

Sinds de oprichting verzorg ik zo'n 5 à 6 praktijk gerichte cursussen per jaar op mijn cursuslocatie in Ossendrecht.

 

Wat is GPSoutdoor?

 

GPSoutdoor verzorgt betaalbare, praktijk gerichte cursussen voor beginners en gevorderden. Om de vaardigheden niet te verleren of om deze uit te bereiden, organiseert GPSoutdoor maandelijks een GPS wandelmiddag voor de cursisten.

GPSoutdoor geeft ook advies en daarbij vind ik het een uitdaging om de mensen vooral op goedkope GPS'en te wijzen en hun te attenderen op gratis applicaties en software.

Voor kinderfeestjes, familie-uitstapjes enz. heeft GPSoutdoor spannende GPS Games op de Woensdrechte Heide.

 

 

Voor de GPS beginnerscursus en de GPS GAmes maak ik gebruik van de Garmin Etrex H en de Garmin Dakota 20.

 

Op facebook ben ik actief op mijn GPSoutdoor fanpage  en via Twitter hou ik ieder die dat wilt op de hoogte van mijn activiteiten.

 

Natuurlijk kun je ook mijn website bezoeken.

 

Met vriendelijke groet,

 

Roy van Dijk