Prima initiatief!

Net terug van een heerlijke fietsvakantie naar Rome ontving ik via de mail een uitnodiging om deel te nemen aan het GPS collectief. Erg leuk en zeker nuttig. Hoop mijn bijdrage als fietsspecialist te kunnen leveren en natuurlijk ook te leren van jullie aanpak. Ook deze vakantie weer zelf genoten van de mogelijkheden die mijn Garmin Oregon apparaat biedt. Ik had van te voren alle tracks van de route van Reitsma bewerkt en voorzien van leuke campings en andere interessante punten op onze route. Heerlijk is het dan onderweg, om niet alle campings of VVV's af te gaan, maar gewoon naar die leuke kleine camping met trekkersveldje te fietsen en precies weten waar die ligt!
Zelfs tijdens mijn vakantie kreeg ik nog aanvragen voor workshops (soms zelfs smeekbedes, omdat mensen pas een apparaat hadden gekocht en er echt niet mee kunnen omgaan)
Nu ik weer thuis ben heb ik veel zin, om me weer helemaal in te zetten voor deze mensen. Ik vind het gewoon heerlijk om ze wegwijs te maken met hun apparaat en met de software, zodat ze het zelf kunnen!

 

Ik kijk nu al uit naar de eerste bijeenkomst op 14 of 28 oktober!

Kees