Voorstellen Marco Pietersma

Hoi,

 

Marco PietersmaIk ben Marco van GPS-Expert.nl (bouwjaar 1965) en sinds oktober 2007 bezig met het geven van GPS cursussen aan in eerste instantie motorrijders, maar tegenwoordig ook veel aan mensen die outdoor beoefenen (wandelen en fietsen) of de GPS toestellen voor fitness toepassingen gebruiken. maar, voornamelijk kennis van Garmin toestellen, want die komen gewoon het meeste voor. TomTom motorrijden is de enige die ik ook goed ken, buiten het Garmin kennisveld.

 

Als sinds 2008 werkt ik samen met Marco Boelis, Elko Knobbe, Jos Vrolijk en Rob Bastiaansen van GPSopleiding.nl.

 

En in de loop van de tijd is de samenwerking verder gegaan, en is het nu eigenlijk 1 club van totaal 6 mensen geworden die elk hun eigen groeps en privé trainingen doet en geeft. Met ook de mogelijkheid om de GPS en Computer trainingen in een zaal te geven met goed ingerichte computers.

 

Als je goed kijkt naar onze websites zijn die op veel punten gelijk. De achterkant is netjes door Rob geprogrammeerd in een centrale database, van waaruit we redelijk strak onze cursusadministratie kunnen uitvoeren.

 

In 2008 en 2009 heb ik ook nog diverse Motortrainingen voor Waypoint verzorgt voor hun in Sauerland en Colombotte, dit waren 4 daagse toers vanuit 1 hotel waarbij men 's morgens en 's avonds cursus had en overdag lekker aan het rondrijden was met de zelfgemaakte gecontroleerde en gemaakte route in de GPS.

 

Omdat me gewone vak ICT gerelateerd is, heb ik vrij veel gevoel voor het GPS en Computer deel. Routes maken, tracks, problemen met kaarten, etc etc, allemaal op te lossen.

En dit voor Windows en Mac.

 

Vanuit GPS-Expert.nl ook sponsor en motivator voor programma's zoals de JaVaWa GMTK (Garmin kaartbeheer op de PC en Mac) en initiatiefnemer, sponsor en motivator voor het programma JaVaWa Device Manager (beheer inhoud Garmin toestel).

JaVaWa Device Manager

JaVaWa GMTK

 

 

 

 

 

 

 

 

En dan sinds 2 jaar een losse zakelijke GPS relatie met Eric die begin dit jaar wat steviger werd doordat Eric nu ook Privé GPS cursussen geeft namens GPS Expert en/of GPSopleiding.nl  wat ook gelijk weer een reden was om dit GPS Collectief te starten.

 

__________________

Groetjes, Marco