Voortgang en status GPS Collectief

 

Op 16 januari 2013 is er een bijeenkomst geweest van het GPS Collectief. Totaal waren er 19 mensen aanwezig bij deze bijeenkomst. Ook was Garmin Nederland aanwezig met 3 personen.

 

Belangrijkste doel van de vergadering was kennismaken tussen Garmin en GPS Collectief en bespreken of we kunnen samenwerken c.q. elkaar helpen en versterken, specifiek op het gebied van GPS cursussen.

 

Om goed te kunnen samenwerken is er eenheid in GPS cursussen nodig, waarbij de doelstelling is om de kwaliteit van de GPS cursussen op een goed niveau te krijgen en waarbij iedere GPS trainer min of meer dezelfde cursus geeft. Met een landelijke dekking en controle op kwaliteit.

 

Dit klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar we zijn begonnen om te proberen of dit lukt. Komende jaar gaan we hier aan werken.

 

 

Ander punt van samenwerken is op technische vlak, zodat we als GPS Collectief makkelijker technische vragen en problemen aan Garmin kunnen stellen en doorgeven. Hiervoor word intern alle informatie verzameld en word er via 1 contactpunt onderling gecommuniceerd.

Het proces en bijbehorenden procedure zijn we momenteel samen aan het opzetten.

 

__________________

Groetjes, Marco