Blogs

Voortgang en status GPS Collectief

 

Op 16 januari 2013 is er een bijeenkomst geweest van het GPS Collectief. Totaal waren er 19 mensen aanwezig bij deze bijeenkomst. Ook was Garmin Nederland aanwezig met 3 personen.

 

Voorstellen Ad Bon

Hallo,

Sinds kort sta ik ook op de ledenlijst van het collectief.

GPS workshop voor mensen die moeizaam met hun GPS overweg kunnen.

We hebben de afgelopen jaren regelmatig een lezing of een GPS workshop gehouden voor mensen die geinteresseerd zijn het wandelen/fietsen met een GPS. Op deze workshops kwamen voornamelijk mensen af die zich aan het oriënteren waren. Toch kwamen er de laatste tijd steeds meer mensen die al in het bezit van een GPS waren en daar niet mee overweg konden.

GPS workshop

Voor een wandelsportvereniging in West Brabant kreeg ik het verzoek een GPS workshop te verzorgen tijdens een komende trainersdag.

Afgelopen weekend ben ik op locatie wezen kijken en heb ik een leuke wandeling in deze omgeving gemaakt.

 

Prima initiatief!

Net terug van een heerlijke fietsvakantie naar Rome ontving ik via de mail een uitnodiging om deel te nemen aan het GPS collectief. Erg leuk en zeker nuttig. Hoop mijn bijdrage als fietsspecialist te kunnen leveren en natuurlijk ook te leren van jullie aanpak. Ook deze vakantie weer zelf genoten van de mogelijkheden die mijn Garmin Oregon apparaat biedt.

Voorstellen.

Ik ben Roy van Dijk, eigenaar/ hoofd instructeur van GPSoutdoor.

 

Voorstellen Marco Pietersma

Hoi,

 

Inhoud syndiceren