Welkom bij het GPS collectief

Het GPS collectief is een verzameling GPS trainers die met elkaar samenwerken. Dit kan een intensieve samenwerking zijn tussen trainers en/of organisaties, maar het kan ook een losse samenwerking zijn.

 

Het GPS trainer vak is niet gewaarborgd met een vakopleiding of certificering. Iedereen die voldoende kennis heeft van GPS toestellen en kaarten en enige didactische vaardigheden bezit, kan GPS trainer worden. De meeste GPS trainers doen dit als hobby, naast hun gewone werk of zijn reeds gepensioneerd.

Voor ons als GPS trainers, is het fijn om af en toe te kunnen praten met andere GPS trainers, zo brengt ieder zijn eigen kennis en kunde in en maken we elkaar daardoor beter.

 

Menig trainer werkt alleen en zelfstandig en als hij of zij ziek word, dan kunnen we elkaar als trainers helpen door cursisten in een eigen cursus te plaatsen of zelfs tijdelijk de plaats van de trainer in te nemen.

 

Voor u als klant is het niet altijd duidelijk wat de kwaliteit van de trainer is en of de continuïteit is gewaarborgd we hopen dat dit voor u wat duidelijker wordt door dit GPScollectief.

 

Wat we als GPS trainers met deze website en samenwerkingsverbanden willen aantonen is dat we serieus met ons “vak” en hobby bezig zijn en dat dit alleen maar voordelen kent voor u als klant en ons als trainers.

 

 

Wie zijn de leden?

 

Kan ik lid worden?